Iemand zichzelf mooi te laten voelen staat voor mij op nummer 1!

De beste visagist in de buurt

Mijn naam is Djanèll Grassère, eigenaresse van house of make-up NL.

Ik ben al een aantal jaar werkzaam in de beauty branche, voornamelijk als make-up artist.

Ik ben begonnen bij Mieke Petiet te Amsterdam voor de vakopleiding Visagiste en daarna heb ik de masterclass Gruppo Select en hairstyling afgerond.

Vrijwel direct daarna ben ik begonnen als make-up artist voor MAC Cosmetics. 4 jaar lang heb ik in verschillende filialen gewerkt waaronder in Eindhoven en Den Bosch waar ik veel heb mogen leren over alle kneepjes van het vak.. de ambacht make-up!

Daarnaast heb ik veel shows en fotoshoots mogen voorzien van mooie make-up zoals  onder andere op het wereld bekende festival Tomorrowland en shows voor Masters of Luxury. Ook heb ik veel bruidjes mogen opmaken voor hun perfecte dag!

Permanente make-up voor jou

Sinds januari 2020 ben ik voor mezelf begonnen en heb ik daarbij de permanente make-up toegevoegd aan mijn vakkenpakket. Ik heb dan ook mijn opleiding voor All Round Permanente Make-up Artist afgerond bij Noveau Contour te Weert.

Net als visagie is permanente make-up een precisie werk en kan een mooie toevoeging of correctie veel doen voor iemands gezicht en dus ook meteen voor hun zelf vertrouwen.

Mijn doel is dan ook om altijd te streven naar perfectie, hier de tijd voor te nemen en goed te kijken naar iemands gezichtsvorm, huidskleur, kleur van haren, ogen en ook zeker wat voor persoonlijkheid iemand heeft.

Neem voor meer informatie een kijkje op de website en voel je vrij om ten alle tijden contact met mij op te nemen via een appje of een belletje.

Permanente make-up

  • een behandeling waarbij door middel van een naald pigment in de bovenste laag van de dermis (lederhuid) wordt ingebracht.
  • door het verfijnd roterende apparaat kan het pigment exact op de juiste plaats worden aangebracht.
  • het moet natuurlijk ogen en esthetisch verantwoord zijn.
  • het blijft 1-2 jaar mooi zichtbaar.
  • het zal nooit verkleuren , meestal alleen vervagen in de loop der tijd.
  • na de eerste behandeling kan het heel heftig ogen , maar de kleur neemt nog zeker 30-40% af waardoor een natuurlijker resultaat ontstaat.
  • na 2 behandelingen heb je al een mooi eind resultaat.
  • na de eerste behandeling mag er na 6 weken nabehandeld worden en dan is pas het perfecte eind resultaat zichtbaar.
  • na 1 jaar is het mooi om even een touch up behandeling te doen om zo jou permanente make-up in de perfecte vorm en kleur te houden.
  • met permanente make-up bespaar je veel tijd en zie je er elk moment van de dag mooi uit.

Visagie

Neem voor meer informatie contact op via – 06-28105668

Visagie (bruids make-up & fotoshoots)

     Neem voor meer informatie contact op via – 06-28105668